EASATurkey ‘parti’le’ Başvuruları Açıldı!

TR

EASA Turkey ekibi ve gönüllüleri bu seneki EASA ana teması Reality altında Parti’le atölye programıyla katılımcılarını bekliyor!

 

EASA(European Architecture Students Assembly) pandemi ile birlikte uluslararası ayağının yanında, EASA kolektif ruhunu kaybetmemek için her ülkenin kendi coğrafyalarında gerçekleştirdiği atölye serileriyle yolculuğuna devam ediyor.

EASA’20: Apathy altında EASATurkey ve yürütücü ekip Mono Earth tarafından gerçekleştirilen toprak sıkıştırma atölyesinin ardından bu sene de Reality : parti’le temasıyla katılımcılarını İzmir’e bekliyor.

 

Zeytin Okulu’nda gerçekleşecek atölyede malzeme çeşitliliği için de EASATurkey ayrı bir destekçi açık çağrısında bulunuyor. Çeşitli üretimler ve gerçeklik algılarını yakalayabilmek için her türlü katkının kritik olacağı bu atölyeye sizlerin de katkısı olsun istiyorsanız bağlantıya veya yandaki görsele tıklayabilirsiniz.

 

EASATurkey, parti’le hakkında ayrıntılı bilgi için aşağıdaki butona tıklayabilir,doğrudan başvurmak için başvur butonuna gidebilirsiniz!

Başvurular için son gün 31 Ağustos 2021!

 

 

Ayrıca geçtiğimiz haftalarda gerçekleşen EASASerbia‘21: Reality programını incelemek ve geçmiş EASATurkey organizasyonuna göz atmak için bağlantılara tıklayabilirsiniz.

EASATurkey 2020 Bilecik, Kurşunlu Köyü’ndeki Apathy: Remembrance atölyesinin nasıl geçtiğine göz atmak için:

Previous
Previous

RENEWAL MANIFESTO From AnkaraAks

Next
Next

Melis Bektaş’la ‘İstanbul’da Şifa Bulmak’ Üzerine