GEMSS’21’in Güncellenen Programı

TR

Genç Mimarlar Seçkisi & Sergisi 2021 programı neleri kapsıyor?

GEMSS’21 Takvimi

GEMSS’21 Takvimi

GEMSS’in yeni döngüsü 2021 ve 2022 senelerine yayılan sergi, yayın ve paralel etkinlikler ile uzun bir süreci kapsıyor. GEMSS’21 takvimi hakkında ayrıntılı bilgiyi aşağıda ve web sitemizde bulabilirsiniz.


Son Başvuru Tarihi
15 Eylül 2021 (Tamamlandı.)

GEMSS’21 başvuruları 07 Temmuz’da açıklanan Açık Çağrı ile başladı. Başvurular 15 Eylül’e kadar devam edecek. Başvuru süreci ve şartname hakkında detaylı bilgi için Başvuru Sayfası’nı ziyaret edebilirsiniz.

Seçkinin İlanı
04 Ekim 2021

GEMSS’21 başvurularının değerlendirme süreci Eylül ayı boyunca devam edecek. Dünya Mimarlık Haftası’na denk gelen 4 Ekimde değerlendirme sürecinin sonuçları paylaşılacak.

Paralel Etkinlikler
Ekim - Aralık 2021

GEMSS’21 kapsamında gerçekleşecek Paralel Etkinlikler seçkinin 04 Ekim, Dünya Mimarlık Günü’nde duyurulması ile başlayıp Kasım & Aralık aylarında devam edecek. Paralel Etkinlikler ile seçkide yer alan, Türkiye mimarlık kültürüne katkısı yüksek, genç ve yükselen mimarların mimarlık çevrelerinde görünürlüğünün artırılması hedefleniyor.

Hibrit Sergi
Aralık 2021

GEMSS’21 kapsamında seçkide yer alan mimarların çalışmalarından bir araya getirilen hibrit sergi Aralık ayında ziyaretçileri ile buluşacak. Sergi kapsamında özel turlar ve özel içerikler üretilmesi hedefleniyor.

Basılı Yayın
Aralık 2021

GEMSS’21 kapsamında ortaya koyulan seçki, sergi ve paralel etkinlikler bir basılı yayın haline getirilecek. Yayında seçkide yer alan mimarlara ve çalışmalarına yer verileceği gibi genç mimar olmak ve alternatif mimarlık pratikleri üzerine de içeriklere yer verilecek.


GEMSS’21 programı hakkında daha ayrıntılı bilgi için aşağıdaki bağlantılara tıklayarak web sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

Previous
Previous

Mimarlık, Sinema ve İktidar

Next
Next

Temmuz Ayında Neler Yaptık?