The Circle, WAF 2021'de Medya Partneri Olarak Yer Alıyor!

 

The Circle Türkiye’de mimarlık kültürü için uluslararası bir platform olma amacında önemli bir adım daha atarak, dünyanın en saygın mimarlık organizasyonlarından olan World Architecture Festival 2021'de Medya Partneri olarak yer alıyor.  

Bu ve benzeri işbirlikleri sayesinde The Circle hem kendi projelerini ve Türkiye’deki mimari kültürü uluslararası arenaya taşımayı, hem de dünyadaki mimarlık gündemini Türkiye’ye taşımayı hedefliyor.  

The Circle, İstanbul Mimarlık Festivali, Genç Mimarlar Seçkisi & Sergisi (GEMSS) projesi ve mimarlığa dair düzenlediği çeşitli etkinliklerle Türkiye’de mimariye dair çağdaş düşünceyi desteklemeyi, mimarlık kültürüne aktif olarak katkıda bulunmayı ve özellikle de genç mimarların ulusal ve uluslararası görünürlüğüne destek vermeyi hedefliyor.  

The Circle’ın etrafında oluşan mimari ve kültür-sanat komünitesini WAF’la yaptığımız işbirliğine benzer işbirlikleriyle daha da güçlendirmek dileğiyle.   

01-03 Aralık'ta Lisbon’da gerçekleşecek WAF 2021 ile ilgili detaylı bilgiye WAF’ın web sitesinde ulaşabilir, gelişmler için The Circle’ın web sitesini ve sosyal medya hesaplarını takip edebilirsiniz.  

Taking another important step towards becoming an international platform for architectural culture in Turkey, The Circle takes its place in World Architecture Festival 2021, one of the most respected architectural organizations in the world, as a Media Partner.  

Thanks to this and similar collaborations, The Circle aims to both carry its own projects and the architectural culture in Turkey to the international arena and to bring the world's architectural agenda to Turkey. 

With Istanbul Festival of Architecture, Emerging Architects Selection & Exhibition project and various architectural events, The Circle aims to support contemporary architectural and especially to support the national and international visibility of young architects.  

We hope to further strengthen the architectural and culture-arts community formed around The Circle with similar future collaborations.  

You can find detailed information about WAF 2021, which will take place in Lisbon on 01-03 December, on WAF's website, and follow The Circle's website and social media accounts for updates. 

The Circle, WAF 2021'de Medya Partneri Olarak Yer Alıyor!

The Circle, WAF 2021'de Medya Partneri Olarak Yer Alıyor!

 
Previous
Previous

Genç Mimarlar Seçkisi & Sergisi, GEMSS’21 Başvuruları Başladı!

Next
Next

Işıl Baysan Serim’den İstanbul Mimarlık Festivali, MUBI Seçkisi ve Değerlendirme Yazısı