Ağustos Ayında Neler Yaptık?

TR

Ağustos ayında Genç Mimarlar Seçkisi & Sergisi’nin 2021 döngüsü başvuruları tüm hızıyla devam ettiği gibi, The Circle birçok farklı alanda da yeniliğe imza attı. Geçtiğimiz ay The Circle’da gerçekleşen her şeyi sizin için derledik.

Detaylar için web sitemizi ziyaret edebilirsiniz.


GEMSS’21 için son başvuru tarihi 15 Eylül 2021 olarak güncellendi!

The Circle, VitrA Ana Sponsorluğu’nda bu yıl ikincisi düzenlenen Genç Mimarlar Seçkisi & Sergisi / GEMSS’21 için genç mimarları başvuruya davet ediyor. Çağdaş mimarlık ortamında 40 yaş ve altındaki genç mimar ve ekiplerin yenilikçi çalışmalarını kayıt altına almayı ve geniş kitlelerle buluşturmayı hedefleyen GEMSS’21’e katılım için son başvuru tarihi 15 Eylül olarak güncellendi..

Mimarlık yapma biçimlerinin çeşitliliğine vurgu yaparken yalnızca mimari proje olmaksızın tüm alternatif pratiklerin değerli ve geçerli olduğu fikrinden yola çıkarak güncellenen GEMSS’21, mimarlık kültürüne katkısı yüksek yapısal, düşünsel, bilimsel, sanatsal veya sosyal boyutları olan çalışmalara imza atmış genç mimarları ve ekipleri başvuruya davet ediyor.

detaylar ➔


Kent & Ekoloji seminerine kayıtlar devam ediyor!
Dilek Yürük

Uzun yıllardır kent ve ekoloji üzerine hem teorik hem de pratik çalışmalar yürüten Dilek Yürük bu seminerde kent ekolojisini sürdürülebilirlik, gündelik hayat pratikleri, tasarım, hafıza, sanatsal pratikler ve aktivizm üzerinden inceleyecek. Kent ve ekoloji, kültür ve doğa, kent politikaları ve katılımcılık üzerine düşünmek ve aksiyon almak isteyen herkese açık olan bu seminer sonucunda kent sorunlarına dair olası teorik ve pratik çözümlere ulaşılması da hedefleniyor.

kayıt ve detaylar ➔


Mimarlıkta Genç Girişimler / Studio V

05 Ağustos, Perşembe akşamı ODTÜ çıkışlı olan genç ekip, Studio V’yi ağırladık. Kendilerini, çalışmalarını ve yaratıcı süreçlerini anlatan Studio V’yi hem yakından tanıdık hem de mimarlık habitatında genç ve dinamik bakış açısının ekip için ne ifade ettiğini tartıştık.

detaylar ➔


CIRCLE BLOG

 

 
 
Previous
Previous

Uluslararası Bir Deneyim:EASA

Next
Next

AnkaraAks’tan YENİLİK MANİFESTOSU